Μιχάλης Ζαρκάδης
Ο Μιχάλης έχει πολύχρονη εμπειρία στους τομείς των Οικονομικών, της Εφοδιαστικής αλυσίδας και της Στρατηγικής Διοίκησης. Έχει αποκτήσει σημαντική γνώση τόσο της ελληνικής όσο και της διεθνούς αγοράς εργαζόμενος ως Εντεταλμένος Σύμβουλος και Οικονομικός Διευθυντής στην Mattel EMEA. Ήταν μέλος του Global Procurement Council καθώς και του Global Finance Council. Έχει διατελέσει υπεύθυνος πολλών έργων (project) τόσο σε παγκόσμιο όσο και σε ευρωπαϊκό επιχειρησιακό επίπεδο, τα οποία ολοκλήρωσε με επιτυχία. Είναι κάτοχος MBA και έχει εργαστεί ως σύμβουλος επιχειρήσεων στην PWC, καθώς επίσης και στο οικονομικό τμήμα των Aegean Textiles, Soya Hellas κ.λπ.
Σπύρος Βούλγαρης
Ο Σπύρος έχει αποκτήσει σημαντική εμπειρία και γνώση της αγοράς και λειτουργίας των επιχειρήσεων αφού έχει εργαστεί ως CFO για 18 χρόνια στη Leo Burnett Group (20 θυγατρικές & κοινοπραξίες). Έχει διατελέσει υπεύθυνος και έχει υλοποιήσει με επιτυχία πολλά έργα, τα οποία αφορούν κυρίως τις Συγχωνεύσεις και Εξαγορές, την ίδρυση και οργάνωση νέων επιχειρήσεων καθώς και την Ενοποίηση τμήματος reporting και προσαρμογή και ενοποίηση εταιρειών στα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα. Έχει εργαστεί ως σύμβουλος επιχειρήσεων στην PWC, στη Hay Group και ως Οικονομικός Διευθυντής στη Lucas Service Hellas Α.Ε..
Διονύσης Παναγιωτάκης
Ο Διονύσης είναι ένα έμπειρο στέλεχος στον τομέα των επιχειρήσεων. Έχει εργαστεί στον κλάδο των καταναλωτικών αγαθών (FMCG - Pillsbury and General Mills) καθώς και ως σύμβουλος επιχειρήσεων (Deloitte). Έχει σημαντική διεθνή εμπειρία καθώς έχει ζήσει σε τρεις χώρες και έχει εργαστεί με ομάδες από διαφορετικές περιοχές συμπεριλαμβανομένου και αναδυόμενες αγορές όπως τη Μέση Ανατολή και την Ανατολική Ευρώπη αλλά και ανεπτυγμένες όπως η Γερμανία, η Αυστρία, η Σουηδία και η Ελλάδα. Έχει αναπτύξει τις ηγετικές του ικανότητες σε διαφοροποιημένα επιχειρησιακά περιβάλλοντα (start-up, business turnaround, etc.). Είναι κάτοχος MBA του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει ολοκληρώσει τις, μεταπτυχιακές του σπουδές στο Harvard Business School και το Insead. Πριν γίνει μέλος της Dezavou, ο Διονύσης εργαζόταν ως Διευθυντής Εφοδιαστικής Αλυσίδας για τη General Mills Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης, με έδρα το Αμβούργο στη Γερμανία.
Έμιλυ Φιλίππου
Έχοντας περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρία ως CFO, η Έμιλυ έχει εργαστεί σε Ομίλους επιχειρήσεων στους δυναμικούς κλάδους των Τηλεπικοινωνιών (OTE, COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, OTENET), των Τροφίμων και των Καταναλωτικών προϊόντων (KF Investments Group - FAGE - EVGA – ELBISCO) και ως σύμβουλος επιχειρήσεων (PWC). Είναι κάτοχος MBA, με εξαιρετικά ανεπτυγμένες τεχνικές δεξιότητες, δεξιότητες ελέγχου διοίκησης σε επίπεδο ομίλου και μεγάλη εμπειρία σε μεγάλης κλίμακας έργα . Έχει αποδεδειγμένες ικανότητες σε θέματα στρατηγικού & επιχειρησιακού σχεδιασμού και υλοποίησης, με άριστες ικανότητες οργάνωσης, ανάλυσης, επικοινωνίας και επίτευξης στόχων.
Γιώργος Ζωντανός
Ο Γιώργος έχει αποκτήσει σημαντικές τεχνικές δεξιότητες δουλεύοντας ως Διευθυντής Οικονομικών Λειτουργιών & Λογιστηρίου στην Wind Ελλάς για 16 χρόνια. Έχει υλοποιήσει με επιτυχία πολλά έργα, τα οποία αφορούν κυρίως τις Συγχωνεύσεις και Εξαγορές, την Ενοποίηση τμήματος reporting και προσαρμογή και ενοποίηση εταιρειών στα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα Είναι από τα πιο έμπειρα στελέχη στην υλοποίηση έργων SAP (Wind - πρώτη υλοποίηση στην Ελλάδα, Olympic Air). Έχει υψηλές γνώσεις για την ελληνική αγορά αφού έχει εργαστεί ως Διευθυντής Λογιστηρίου στην Olympic Air Α.Ε. και τη Δημητριακή Α.Ε. Επίσης έχει διατελέσει σύμβουλος επιχειρήσεων στην PWC.

 

Created by Hex Ltd